Hopp til innholdet

PERSONVERN

Ved å bruke våre tjenester godtar du vår personvernpolicy og vilkår og betingelser. webseo.no er forpliktet til å beskytte og bevare personvernet til brukere og våre kunder, og sikre konfidensialiteten til informasjonen de gir. Ved å søke / bestille eller bruke nettstedet vårt Vvsushi, samtykker du til følgende vilkår i personvernerklæringen vår.

1. Personvern
webseo.no er forpliktet til å tilby det høyeste nivået av sikkerhet og personvern. Alle brukerautentiseringstransaksjoner, inkludert kredittkortbehandling, utføres ved hjelp av Secure Socket Layer (SSL) -teknologi, som støttes av nettleseren din, krypterer all informasjon som sendes til den. Sikkerhetssertifikatet vårt er bekreftet ved å bruke den beste kommersielle krypteringen som er tilgjengelig på Internett. Vi tar alle forholdsregler for å beskytte vår personlige informasjon fra tap, misbruk, uautorisert tilgang, avsløring, endring eller ødeleggelse ved å implementere retningslinjer og prosedyrer for å sikre at personlig informasjon bare lagres for innsamlede formål.

2. Informasjon
Vi tar skritt for å sikre at informasjonen du gir er nøyaktig og fullstendig. Vi gir deg tilgang til din personlige informasjon når som helst for å korrigere eller endre den aktuelle informasjonen.

en. Personlig informasjon som samles inn på dette nettstedet fra / på kunden, brukes kun til å yte og levere bedre service. Det vil aldri bli gitt ut til en tredjepart med mindre det er nødvendig å tilby våre tjenester eller våre partnere kan utføre strøm. levere tjenester eller det er uttrykkelig eller eksplisitt tillatt av kunden å tilby den forespurte tjenesten. All informasjon du gir er strengt konfidensiell og vil være beskyttet mot uautorisert bruk.

I samsvar med den europeiske personvernregelen kan kunder be om fjerning av personlige kontoer, forespørsler om personlig informasjon og kontojusteringer eller begrensninger i bruken av personlig informasjon. Vi beholder bare den informasjonen som trengs for å spore bestillinger og tjenester. Personlig informasjon brukes bare til å tilby de etterspurte tjenestene, produktene og tjenestene.

b. Ikke-personlig identifiserbare data samlet på dette nettstedet

Vi samler og lagrer identifikasjonsinformasjonen til serverloggene, inkludert, men ikke begrenset til, nettlesertype, IP-adresse, operativsystem, dato og klokkeslett for tilgang, sider som er besøkt på nettstedet, visningstid for nettstedet og returbesøk på nettstedet, osv. Vi bruker også Google Analytics, som registrerer ikke-personlig identifiserende data, for eksempel nettlesertype, operativsystem, dato og klokkeslett for tilgang, besøksbesøk, sider som er besøkt på dette nettstedet, besøkstid, besøkende kommer når de forlater siden og returnere besøk til nettstedet. Vi samler inn disse ikke-personlig identifiserbare data for å bedre forstå hvordan besøkende bruker nettstedet vårt og hjelper deg med å administrere, vedlikeholde og rapportere om bruken av nettstedet vårt.Vi kan dele denne ikke-personlig identifiserbare informasjonen med tredjeparter for å begrense rapportering om bruk av nettstedet eller overholdelse av gjeldende lov. Vi leier ikke, selger eller deler personlig identifiserende data på dette nettstedet med tredjeparter, inkludert Google til markedsføringsformål, inkludert ommarkedsføring. Remarketing (en integrert funksjon i Googles dobbeltklikk for annonsører) er en måte for oss å få kontakt med våre brukere, basert på tidligere interaksjoner med webseo.no. Du kan finne annonser fra webseo.no på noen nettsteder på Internett. Tredjepartsleverandører, inkludert Google og Bing, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers forrige besøk på webseo.no. Du kan finne annonser fra webseo.no på noen nettsteder på Internett.Tredjepartsleverandører, inkludert Google og Bing, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers forrige besøk på webseo.no. Du kan finne annonser fra webseo.no på noen nettsteder på Internett. Tredjepartsleverandører, inkludert Google og Bing, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers forrige besøk på webseo.no.

c. Finansielle overføringer

Kredittkorttransaksjoner behandles gjennom et av de største tredjepartsselskapene for kredittkortbehandling, for eksempel Paypal. All informasjon er kryptert og brukes bare for å fullføre den aktuelle transaksjonen. Vår database lagrer bare de fire siste sifrene på kredittkortet ditt for å fullføre bekreftelses- og autentiseringsprosessen. Vi bruker tredjeparts betalingsløsninger som Paypal og retningslinjene deres vil gjelde.

d. kjeks

webseo.no bruker cookies for å gjenkjenne kundene våre når de besøker nettstedet vårt. Det lar oss tilpasse opplevelsen deres på nettstedet vårt. Du må kanskje aktivere informasjonskapsler eller aktivere informasjonskapsler i nettleseren du bruker for å registrere deg. Hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, kan du likevel navigere på nettstedet. Informasjonskapsler lagrer ikke personlig informasjon. All informasjon er fullstendig konfidensiell og selges ikke eller plasseres utenfor selskapet. webseo.no kan vise lenker eller annonser til / til andre nettsteder, og disse selskapene kan også bruke informasjonskapsler. I slike tilfeller kan webseo.no ikke være ansvarlig for all informasjon som disse partene samler inn gjennom bruk av informasjonskapsler.

e. Systeminformasjon

webseo.no forbeholder seg retten til å samle og lagre informasjon som IP-adresse, nettlesertype eller operativsystemtype. All informasjon er veldig sikker og vil kun brukes til systemadministrasjon. Denne informasjonen hjelper deg med å diagnostisere problemer, overvåke trafikk og bruk av nettstedet.

f. e-post

webseo.no bruker e-post for å informere våre medlemmer eller kunder om endringer i deres ordre, endringer i databasen, nettstedet vårt eller når nye funksjoner eller tjenester legges til. Som en del av tjenesten kan webseo.no sende e-postvarsler når spesielle rabatter, nye produkter legges til eller nye funksjoner utvikles. Postlisten vår er konfidensiell og kan aldri selges eller gis til en tredjepart.

g. Endre eller endre informasjonen din

Du kan når som helst endre eller endre profilen din ved å bruke din kunde-ID (innlogging) og passord, eller ved å sende inn en online forespørsel. Denne tilnærmingen sikrer sikkerheten til informasjonen din. Rapporter uautorisert bruk av kunde-ID (innlogging) / passord eller datautstyr umiddelbart. webseo.no er ikke ansvarlig for tap, skade eller endring av informasjon på grunn av uautorisert bruk av kunde-ID (innlogging) / passord eller datautstyr.

3. Ansvarsfraskrivelse
Internett-kommunikasjon så vel som applikasjoner som brukes til å tilby tjenester over Internett er underlagt forskjellige sikkerhetsrisikoer. webseo.no skal ikke under noen omstendigheter holdes ansvarlig for tap eller skade, direkte eller indirekte, tilfeldige eller følgeskader, spesielle eller straffbare som følge av eller i forbindelse med bruk, modifisering, fjerning eller på annen måte uautorisert, fortrolig , ulovlige, ulovlige eller andre systemrelaterte brudd. webseo.no fraskriver seg alle garantier relatert til maskinvaren og programvaren som brukes for å gi sikkerhet og support til dette nettstedet, inkludert alle garantier, innhold og egnethet til et bestemt formål. og utilsiktet og direkte eller følgeskader.Følgelig er webseo.no, offiserer og ansatte, partnere, tilknyttede selskaper, tilknyttede selskaper, etterfølgere eller agenter av noen tredjepart ikke direkte eller indirekte ansvarlig på noen måte overfor deg eller noen annen person for unøyaktighet, misbruk, feil, tredjepartsangrep, virus eller hackerangrep som resulterer i tap av data eller tjenester, inkludert, men ikke begrenset til feil eller forstyrrelser i overføringen eller distribusjonen av tjenesten. webseo.no inneholder lenker til andre nettsteder. Disse koblingene er kun til informasjonsformål og for å hjelpe deg med å finne andre Internett-ressurser. Derfor er vi ikke ansvarlig for personvernet eller innholdet på disse nettstedene.

4. Sammendrag
Ved å gå inn på dette nettstedet og bruke tjenestene, samtidigt som du betaler for vilkårene i denne personvernerklæringen og våre vilkår og betingelser. Du kan overvåke vilkårene for bruk av dette nettstedet og dets tjenester og styrer, også all informasjon fra deg og andre brukere av webseo.no. Hvis du ikke kan godta alle eller noen betingelser i denne personvernerklæringen, må du ikke bruke dette nettstedet eller tjenestene.

webseo.no forbeholder seg rett til å endre personvernerklæringen når som helst uten forskjellige, så vi oppfordrer brukerne og kundene til å lese og opprette personvernreglene før de åpner andre sider. av dette nettstedet.

Hvis du har spørsmål om denne personvernpolitikken, kan du kontakte oss på   support@webseo.no  .